98 16 41 22 tast 2 nordkraft@azzurra.dk

OM OS

AZZURRA I NORDKRAFT

Den 1. september 2009 var endnu en milepæl i Azzurra’s og Maurizio Quattromani’s liv. Her kunne man for første gang slå dørene op til Azzurra Nordkraft, som var blevet indrettet i Aalborgs nye kulturelle hjerte, Nordkraft, på Kjellerups Torv.

Et par år forinden havde ejerne af Azzurra og Den Anden Side af Azzurra fået en henvendelse fra Skråen og kommunen, om de ville være med til at drive, designe og indrette en restaurant i Nordkraft. Dette er nu blevet en realitet i et partnerskab med et par gode medarbejdere samt en meget branchekendt investor.

I disse fantastiske omgivelser er der skabt et internationalt spisested, med italiensk hjerte og sjæl. 130 pladser, en lækker terrasse og store og moderne køkkenfaciliteter, som kan bespise rigtig mange mennesker – både i restauranten, men også i de øvrige dele af kulturhuset, som ofte er besøgt af foreninger, klubber, organisationer, private og offentlige virksomheder m.fl.

Omgivelserne er med til at skabe en totaloplevelse af dimensioner, hvor lækker mad kan kombineres med koncertoplevelser, en tur i biografen og meget andet.

Husk, at vi har markedsbrunch i forbindelse med råvaremarked

Vi gør opmærksom på, at vi per 1/9 ikke mere modtager Bellevue gavekort, men stadig modtager Smartbox og Good times.

KONCEPTET

God mad er mad, der er lavet fra bunden af gode råvarer. Jo bedre råvarerne er, jo mindre tilberedning kræves.

Det er filosofien i Azzurra Nordkraft og i det koncept, som ligger bag denne internationalt orienterede restaurant. Når det er sagt, så er og bliver det traditioner og kulturen i det italienske landkøkken, som danner fundamentet i alle de mange retter, som Azzurra Nordkraft kan byde sine gæster på

Alle råvarer har sporbarhed og vi bestræber os på at bruge flere og flere økologiske. Vi har nu også udbygget vores samarbejde med "Smagen af Nordjylland" med henblik på brug af flere af de høje kvalitetsråvarer der her produceres og tilpasses vores italienske køkken.

Spisekortet på Azzurra Nordkraft indeholder en lang række spændende retter, lige fra de enkelte pizzaer og pastaretter til særdeles attraktive menuer bestående af årstidens råvarer.

Læg vejen forbi Azzurra Nordkraft – du vil ikke blive skuffet.

KONTAKT OS

Kjellerups Torv 3
9000 Aalborg

+45 98 16 41 22 tast 2

nordkraft@azzurra.dk

ÅBNINGSTIDER

MANDAG - LORDAG
Åbner kl.11.30
Køkkenet lukker senest kl. 21.00
Restauranten lukker 30 min. efter køkkenet
OBS!! Restauranten er lukket fra kl. 15 til kl. 16
BEMÆRK!
Vore telefoner er åbne fra kl. 10:30

SØNDAG & HELLIGDAGE
Åbner kl.17.00
Køkkenet lukker senest kl. 21.00
Restauranten lukker 30 min senere

SE KORT

BESTILBORD
AZZURRA NORDKRAFT
© Copyright 2016 Azzurra Restaurants